Despre noi

Freya – zeita dragostei si a fertilitatii, cea mai frumoasa si bine intentionata dintre zeite, un simbol al senzualitatii, al determinarii si al puterii feminine. Acestea sunt calitati pe care House of Freya isi propune sa le scoata in evidenta prin creatiile sale tailor-made sau in editie limitata.

Femeia imbracata de House of Freya este una moderna prin atitudine, dar clasica prin tinuta, eleganta si seducatoare, puternica, dar feminina in acelasi timp, este o femeie care nu se teme sa-si puna in valoare personalitatea, sa fie libera in gandire si sa-si exprime si prin haine personalitatea si pozitia. House of Freya isi propune sa imbrace FEMEIA, sa puna in evidenta calitatile fiecareia, sa o imbrace si sa o accesorizeze asa cum este potrivit pentru ea, nu cum “dicteaza trendurile in moda”.

House of Freya este un atelier ce ofera servicii de consiliere vestimentara, design si croitorie tailor–made. Fiecare colaborare incepe cu o discutie despre personalitatea clientei, despre ce isi doreste sa exprime, natura evenimentului sau cum va fi folosit obiectul vestimentar dorit. Designul House of Freya inseamna outfit potrivit pentru dimensiunile si formele fiecarei femei menit sa sublinieze feminitatea, independenta, senzualitatea, puterea din spatele femeii seducatoare si sigure pe ea. Fie ca mergi la birou in fiecare zi sau la un eveniment special, pentru House of Freya femeia este speciala in orice moment. Imbracata in rochie sau chiar purtand un tricou cu jeans, hainele House of Freya inseamna ATITUDINE: fearless seduction.