Termeni si conditii

CAPITOLUL I

1.1Definitii si termini

HOUSE OF FREYA, www.houseoffreya.ro, numit in continuarea documentului „HOUSE OF FREYA” este brandul societatii comerciale SC HOUSE OF FREYA SRL , cu sediul in Bucuresti , Sector 6 , Strada Sergent Major Cara Anghel, nr 12, Bloc C8, Scara 2 , Etaj 2, Ap 15 , cod de inregistrare fiscal RO34696455 , inregistrata la Registul Comertului sub nr J40/7689/2015 , avand deschis contul in lei RO30UGBI0000422011773RON la GARANTI BANK – 13 Septembrie in calitate de VANZATOR.

Orice persoana fizica, persoana juridica sau orice entitate juridical care isi face un CONT in SITE si efectueaza o COMANDA , in calitate de CUMPARATOR/UTILIZATOR.

UTILIZATOR – orice persoana fizica , persoana juridical inregistata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului , si-a dat acordul cu privire la clauzele specific site-ului in sectiunea de Termeni si Conditii.

CONT – sectiune din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator/ Utilizator.

SITE – domeniul www.houseoffreya.ro

COMANDA– un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul trasmite Vanzatorului , prin intermediul site-ului intentia de a achizitiona Bunuri de pe Site.

DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii.

TRANZATIE – rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs.

1.2Politica Generala

1.2.1 Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizarea a site-ului de catre Cumparator/ Utilizator , in cazul in care acesta nu dispune de un alt accord de utilizare valid , incheiat intre HOUSE OF FREYA si acesta.

1.2.2 Accesul la serviciu se face exclusive prin accesarea site-ului public www.houseoffreya.ro.

1.2.3 Folosirea , accesare, vizitarea si vizualizarea site-ului , implica Cumparatorul/ Utilizatorul la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respective nu are conditii de folosire distinct formulate.

1.2.4 Prin folosirea site-ului , Cumparatorul sau Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea , acesta raspunde pentru orice daune material , intelectuale sau electonice sau de orice alta natura produse site-ului.

1.3 Continutul si Dreptul de Proprietate Intelectuala

1.3.1 Continutul informativ / imagistic prezentate pe site-ul www.houseoffreya.ro ESTE PROPRIETATEA INTECTUALA A HOUSE OF FREYA.

1.3.2 Cumparatorului/ Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea,trasferul catre terte parti, modificarea/alterarea , expunerea , includerea in continut in orice context decat cel original intetionat de HOUSE OF FREYA.

1.3.3 Cumparatorul / Utilizatorul poate copia, trasfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul acestea nu intra in conflict cu prevederile acestui document.

1.3.4 Nici un continut trasmis catre Cumparator/ Utilizator , prin orice mijloc de comunicare(electronic , telephonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualiare nu constituie o obligatie constractuala din partea HOUSE OF FREYA in cazul in care acesta exista ,fata de respectivul continut.

Capitolul II – CONTACT

2.1 HOUSE OF FREYA publicape site datele complete si corecte de identificare si contactare a sa de catre Cumparator / Utilizator

2.2 Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezentat pe site, Cumparatorul/ Utilizatorul ii va permite HOUSE OF FREYA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electornice.

2.3 Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta nici un angajament din partea HOUSE OF FREYA de a contacta Cumparatorul / Utilizatorul.

2.4 Accesarea site-ului , folosirea informatiilor prevazute in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate HOUSE OF FREYA se realizeaza in mod electronic, telefonic sau orice alt mod de comunicare disponibil Cumparatorului/ Utilizatorului si HOUSE OF FREYA , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea HOUSE OF FREYA in modalitatea electronica si/sau telefonica incluzand si comunicarea prin e-mail.

2.5 HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primate prin orice mijloc de comunicare(telefon, e-mail, etc)

CAPITOLUL III – POLITICA DE VaNZARE ONLINE

3.1. Accesul la serviciu

3.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Cumparator/Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont.

3.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Cumparator/Utilizator va trebui sa accepte prevederile Documentului.

3.1.3. HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Cumparator/Utilizator, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel HOUSE OF FREYA

3.1.4. Fiecare Cumparator/Utilizator poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Cumparatori/Utilizatori.

3.1.5. in situatia in care se descopera accese de acest gen, HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Cumparator/Utilizator la Continut sau Serviciu.
3.2. Produse si servicii

3.2.1. HOUSE OF FREYA poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care HOUSE OF FREYA are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

3.2.2. HOUSE OF FREYA poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Cumparator/Utilizator.
3.2.3. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

3.2.4. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea HOUSE OF FREYA, acestea fiind cu titlu de prezentare.

3.3. Comanda online

3.3.1. Cumparator poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

3.3.2. Prin finalizarea comenzii Cumparator consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document „comanda emisa”

3.3.3. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca HOUSE OF FREYA poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de HOUSE OF FREYA, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

3.3.4. HOUSE OF FREYA poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

3.3.4.1. Datele furnizate de catre Cumparator, pe site sunt incomplete sau incorecte

3.3.4.2. Activitatea Cumparatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea HOUSE OF FREYA

3.3.4.3 Realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate

3.3.4.4. pentru alte motive obiective.

3.3.5. Cumparatorul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 3.3.3.

3.3.6. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea HOUSE OF FREYA, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

3.3.7. in cazul in care un Cumparator isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Cumparator inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

3.4. Comanda telefonica

3.4.1. Cumparator/Utilizatorpoate efectua comenzi telefonice , unul dintre numerele puse la dispozitie de catre HOUSE OF FREYA

3.5. Contract si finalizare

3.5.1. HOUSE OF FREYA va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

3.5.2. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea HOUSE OF FREYA, devine Contract onorat.

3.6. Transport

3.6.1. Livrarea catre Cumparator a produselor achizitionate, este efectuata in modul „door to door” de catre Urgent – Cargus.

3.7. Returnarea produselor

3.7.1. Clientul se obliga sa notifice HOUSE OF FREYA, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea produselor si/sau serviciilor si la achitarea taxei de retur.

3.7.2. Clientului care a notificat HOUSE OF FREYA conform art 7.7.1, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire sunt in exact aceeasi stare cu momentul primirii produsului.

3.7.3. HOUSE OF FREYA poate sa refuze produsele returnate de catre Cumparatorii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

3.7.3.1. in cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.

3.7.3.2. in cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 3.7.3 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 5 zile lucratoare prevazut conform art 3.7.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.

3.7.3.3. in cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 3.7.3, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

3.7.4. in cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului.

CAPITOLUL IV – POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

4.1. HOUSE OF FREYA colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CUI), pe pagina Site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Cumparatorului sau Utilizatorului, in urmatoarele scopuri:

-validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

-rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda

-pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

-contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

-contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, fiecare Cumparator/Utilizator si-a exprimat consimtamantul ca HOUSE OF FREYA sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de opozitie

4.2. Oricare Cumparator/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. in caz de opozitie justificata HOUSE OF FREYA nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Cumparator/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele HOUSE OF FREYA sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

4.3. Orice drept susmentionat, recunoscut Cumparator/Utilizator prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata HOUSE OF FREYA intocmita in forma scrisa, datata si semnata. in cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

4.4. HOUSE OF FREYA va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.3.

4.5. HOUSE OF FREYA poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre HOUSE OF FREYA pentru a imbunatati serviciile Cumparator/Utilizator sau; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Cumparator/Utilizator contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea HOUSE OF FREYA si/sau al eventualilor terti cu care HOUSE OF FREYA are contracte de parteneriat in acel moment.

4.6. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru Document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

4.7. Politica de confidentialitate HOUSE OF FREYA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Cumparator/Utilizator exclusiv pe site. HOUSE OF FREYA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

4.8 HOUSE OF FREYA se obliga ca datele colectate ale Cumparator/Utilizator sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Cumparator/Utilizator vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

4.9. Exceptie de la prevederile art. 4.10 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

4.10. HOUSE OF FREYA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

CAPITOLUL V – PRODUSE OFERITE DE HOUSE OF FREYA

5.1 Produsele comercializate prin intermediul www.houseoffreya.ro sunt noi, in ambalajul HOUSE OF FREYA si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv HOUSE OF FREYA isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a HOUSE OF FREYA.

5.2 Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul HOUSE OF FREYA in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5.3 Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii HOUSE OF FREYA .

5.4 HOUSE OF FREYA nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia HOUSE OF FREYA de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

5.5 Valabilitatea ofertelor

5.5.1 HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Cumparatorului/Utilizatorului.

5.5.2 Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

5.5.3 Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

5.5.4 Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

5.5.5 Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

5.5.6 Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.

5.5.7 Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform procedurii de returnare a produselor.

CAPITOLUL VI – PLATA PRODUSELOR

Produsele comandate se achitate integral la livrarea coletului prin curierat rapid(Urgent – Cargus).Plata produselor comandate de pe site-ul www.houseoffreya.ro conform acestor „Termeni si Conditii” se poate efectua doar la livrarea produselor (rambursUrgent- Cargus). HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a solicita plata in avans a unor produse.

Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.
inainte de lansarea comenzii dumneavoastra, cosul de cumparaturi va calcula si va afisa exact valoarea produselor si a cheltuielilor de transport aferante.

CAPITOLUL VII – LIVRAREA

7.1 Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin curier rapid (Cargus)in termen de:

-5-6 zile , daca comanda este plasata in zile lucratoare, luni-vineri;

-5-7 zile, daca comanda este plasata in week-end, sambata si duminica;

7.2 HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

7.3 Se va aplica un tarif de livrare unic pentru Bucuresti.in cazul comenzilor livrate in provincie pe langa tariful perceput de HOUSE OF FREYA pentru produse sau servicii se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

Costurile livrarii sunt:

Plicuri: – 17,5 RON in Bucuresti

-18 RON in provincie

Colete: -18 RON inBucuresti

-20 RON in provincie

GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 399 RON

7.4 in cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia legatura cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu HOUSE OF FREYA, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul HOUSE OF FREYA, numai in scris prin email.

7.5 Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Cumparatorul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

7.6 HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HOUSE OF FREYA care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

7.7 Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HOUSE OF FREYA fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HOUSE OF FREYA de la acest client.

CAPITOLUL VIII – RETURUL PRODUSELOR

Potrivit OUG 34/2014 , aveti dreptul de a returna produsele care nu corespuns dorintelor dumneavoastra in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea lor.
Returnarea produselor se face de catre client , exclusive, prin firma de curierat Urgent – Cargus .

Puteti apela compania Urgent – Cargus la numerele: 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282(provincie).
Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de catre Cumparator in situatiile:

-trimiterea coletului retur

-primirea comenzii de inlocuire a returului.

8.1 CONDItIILE DE RETUR

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat care Cumparator:

• Sa nu fie deteriorat

• Sa nu fie purtat

• Sa nu miroasa a parfum, fum ,etc

• Sa fie ambalat corespunzator

• Sa contina etichetele intacte.
8.2 AMBALAREA SI RETURNAREA

Pentru a returna un produs, va rugam sa procedati dupa cum urmeaza:

-ambalati produsul fie in ambalajul original in care l-ati primit fie in alt tip de ambalaj conform pentru colete.

-asigurati-va ca in interior se gasesc documentele care au insotit coletul la livrare (factura si chitanta de la Cargus – original sau copie)

Adresa pentru returnare este:
STRADA SERGENT MAJOR CARA ANGHEL NR 12, BLOC C8, SCARA 2, ETAJ 2, APARTAMENT 15, SECTOR 6 , BUCURESTI

8.3 IMPORTANT DE RETINUT

Contravaloarea produselor returnate se va rambursa prin transfer bancar, costurile transferului fiind suportate in totalitate de catre HOUSE OF FREYA

in cazul deteriorarii produselor in timpul transportului din cauza ambalarii necorespunzatoare de catre client, contravaloarea produselor va fi suportata INTEGRAL de catre client.

Inainte de a face retur va rugam sa luați legatura cu Departamentul de Relatii Clienti la 0724 488 713 . Pentru a va rambursa contravaloarea produselor returnate va rugam sa ne trimiteți pe adresa de email office@houseoffreya.ro urmatoarele date:

-numele si prenumele dvs.

-contul dvs. bancar (IBAN) in lei – ATENtIE!- titularul contului trebuie sa fie acelasi pe care s-a emis factura!

Date de contact Departamentul de Relatii Clienti:

Telefon:0724 488 713

Email: office@houseoffreya.ro

8.4 RESTITUIREA BANILOR

Imediat ce produsul a fost receptionat de catre noi, va fi inspectat de unul dintre reprezentantii noștri.

in cazul in care toate conditiile de retur sunt indeplinite HOUSE OF FREYA va va returna banii in termen de 30 zile calendaristice, din momentul in care coletul a ajuns la noi.

CAPITOLUL IX – GARANtIA PRODUSELOR

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. in cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța sa cumpere, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Cumparatorul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la recepția lor.

CAPITOLUL X – FRAUDA

10.1. HOUSE OF FREYA nu solicita Cumparatorilor/Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

10.2 Cumparatorul/Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

10.3 HOUSE OF FREYA declina orice responsabilitate, in situatia in care un Cumparator/ Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele HOUSE OF FREYA.

10.4 Cumparatorul/ Utilizatorul va informa HOUSE OF FREYA asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

10.5. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau HOUSE OF FREYA.HOUSE OF FREYA isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

10.5.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Cumparator/Utilizator prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

10.5.2. de a altera sau de a modifica continutul Site-ului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre HOUSE OF FREYA de catre Cumparator sau Utilizator

10.5.3 de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

10.5.4 de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre HOUSE OF FREYA catre Cumparator/ Utilizator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

CAPITOLUL XI – LIMITARE DE RASPUNDERE

11.1HOUSE OF FREYA nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.

11.2 HOUSE OF FREYA nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

11.3 In cazul in care un Cumparator/ Utilizator considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre HOUSE OF FREYA, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii HOUSE OF FREYA, conform detaliile de contact, astfel incat HOUSE OF FREYA sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

11.4 HOUSE OF FREYA nu garanteaza utilizatorului sau cumparatorului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al HOUSE OF FREYA.

11.5. HOUSE OF FREYA nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

11.6 HOUSE OF FREYA este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Cumparator prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al HOUSE OF FREYA, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Utilizatorului, Cumparatorului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

11.7 HOUSE OF FREYA nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

11.7.1. serviciul/produsul va fi potrivit cerintelor cumparatorului

11.7.2 serviciul/produsul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

11.7.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

11.8. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

CAPITOLUL XII- FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

12.1 Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

12.2 Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

12.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

12.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

12.5 Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 13.3.

CAPITOLUL XIII – LITIGII

13.1 Orice conflict aparut intre HOUSE OF FREYA SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin ințelegerea dintre cele doua parti. in cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Persoana responsabila de concilierea amiabila este reprezentata prin orice consilier HOUSE OF FREYA și poate fi contactat prin e-mail la adresa office@houseoffreya.ro

13.2 Va rugam sa ne informați prin e-mail la adresa office@houseoffreya.ro in situațiile in care:

– pe site-ul www.houseoffreya.ro au fost publicate, direct sau indirect, opere protejate de dreptului de autor fara ca sa existe un acord din partea titularului drepturilor de autor in acest sens; sau

– au fost comercializate produse contrafacute ori care incalca drepturi la marca; sau

– exista date cu privire la realizarea unor infractiuni pe site de catre unul dintre utilizatori alte cazuri cu privire la incalcarea legii pe acest site sau in legatura cu acesta.

13.3 HOUSE OF FREYA SRL va raspunde la orice sesizare de acest gen in termen de maxim 2 zile lucratoare. in cazul in care se impune, se va trimite mai departe autoritatilor competente.

Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, cumparatorul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu termenii de utilizare ai magazinului online www.houseoffreya.ro, cumparatorul iși asuma in totalitate consecințele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.